Feb 28, 2013

Review E-Day | DIY Baju, Hantaran & Hand bouquet

Entry ni sambungan dari entry sebelumnya Review Pelamin.

Sekarang tersangatla malas nak update blog, so nak buat review ringkas & padat je. Ok on your mark, get set, GO!

BAJU
Idea nak buat maxi dress datang sebab dah jadi trend sekarang kan. Untuk baju ni, beli kain satin biasa je then tambah lace & manik sket. Kos yang mahal manik jela, RM100+ kalau tak silap.
engagement pertunangan
Baju dah renyuk. Hee..
DIY engagement pertunangan

HANTARAN
Hantaran digubah oleh my big sister. Harapkan adik dia ni memang hancuss la. Hehe.. Jom tengok hasilnya.
DIY engagement pertunangan

DIY engagement pertunangan

DIY engagement pertunangan

HAND BOUQUET
Hand bouquet pulak digubah oleh my sis-in-law. Asalnya nak buat bunga menggunakan crepe paper & gubah sendiri. Dah buat dah bunga beberapa kuntum, holder with sponge pun dah beli. Cucuk punya cucuk sampai hancur span tu. Kalau dah takde seni tu apa pun tak bleh.... T_____T
engagement pertunangan

Ok sekian saja. Untuk review DIY dais/pelamin sila klik sini. Daa~



1 otobots membebel:

Cik Shazwani said...

baju tunang awk comel sangat ! nme kite same :) WANI