Jun 29, 2011

Apa saja untukmu Optimus Prime!




Transformers mmg tak pernah mengecewakan. Tak sia² mintak lecturer cancel kelas. Hihihi... Terubat rindu pd Optimus Prime yg macho & Bumblebee yg comel & sweet. Taknak cite panjang², takot potong stim orang yg belum tgk. Heheh.. Tp just nak share, BB plg suke part yg Optimus buat pose macho after fighting. Serius macho, dgn suara & 
cara die bercakap. Isk suke sgtlah.


Credit: moresay.com


Sbenanye ktorg plan nk tgk Jumaat ni tp sume mcm dh tak tahan, so last-minute plan mmg kelam kabut gile dgn ade urgent meeting lak td. After meeting terus mintak jasa baik budak laki pegi book tiket. Bukan semudah tu sbb ktorg sepatutnye ade kelas mlm ni so ckp kt diorg tanye dulu tiket ade tak, klau ade br mintak dgn lecturer nk tunda kelas, then br beli tiket. Alhamdulillah ada & kitorg call lecturer dgn penuh debaran di hati mtk tunda kelas ke hari Jumaat. DAPAT! Yeahh mmg rs nk melompat je. Heheh...


Disebabkan last-minute plan & kekangan mase, ktorg terpaksa ambik tiket pukul 6pm & duration cite tu 2.5 hours so tgh² syok tgk tu terpakse la berkorban sket kua solat Maghrib dulu. Mmg kelakar sbb sume taktau surau kt mane, org sekeliling tgk je ktorg yg mmg kelam kabut gile ke sane cni cari surau. Haha.. Yela taknak miss important scenes, dhla time tu klimaks. Tp yg wajib tetap diutamakan.


Apepun Transformers mmg the best! Semoga ade lg Transformers 4 pasni. Heheh.. Ok bedtime! Penat sgt, ke sane cni cari bas lg. Fuhh tp demi Optimus Prime & Bumblebee apa pun sanggup.. Hihih.. K daa~

2 otobots membebel:

TYNTHA LANA said...

Hehehe, siap tunda kelas lagi, memang dasat ni,hehehe

bumbleB said...

hihi mmg dasat, sgt² fall in love dgn optimus prime & bumblebee =D