Jun 26, 2011

Dalam Kenangan | Percutian Eksklusif di BRBR













































BRBR?? BRBR tu sbenanye BERJAYA REDANG BEACH RESORT. Byk cite menarik dr sebelum, semasa & selepas ktorg pegi sane. BRBR ni bg BB 5-star resort & the most exclusive resort/hotel BB pnah stay. Sbenanye ktorg bernasib baik je dpt stay BRBR. Ktorg book trip ni dgn ejen, ambik pakej biase je tp ade pelancong asing yg dh book & bayar the BRBR pakej tp tak dpt datang so ejen tu pass kt ktorg. Best kn? 


Sampai je kt private island tu ktorg excited gile, mmg cantik tak terkate resort tuh. Korg tgkla gmbr kt atas tuh. Ktorg pegi 12 org klau tak silap, 5 pmpuan & 7 laki. Dpt 4 bilik, yg plg best BB duk ngn lg sorg membe berdua je dlm bilik sebesar-besar tuh dgn exclusive bathroom, living room sume. Best sgt.


Dhla tu, pakej yg ktorg dpt tu termasuk breakfast, lunch & dinner for everyone & also snorkeling. Wee my peberet! Rasa bangga je bile jalan sbb ktorg je group remaja [ehem!], kebanyakannye pelancong asing, sket sgt pelancong tempatan & semua pelancong tu dtg dgn family. Perasaan mase tu? Rs mcm ktorg ni geng anak² datuk. MySpace  


Mmg enjoy gile kt sane & puas hati. Gile tak puas hati dpt exclusive package cmtu, mcm bulan jatuh ke riba org ckp. 


Tp ade bad thing gak. Jeng jeng jeng..... Lepas balik, tuan punye kad kredit yg bertanggung jawab menguruskan segala payment mendapati ade extra charge, so ktorg kne top up sket la tp still BB rs itu langsung tak menjejaskan berbanding dgn the marvellous things we had there. [Bg BB mmgla tak menjejaskan sbb org lain tolong bayarkan utk BB] MySpace 




Ha ape lagi tak tertarik ke? Cepat survey & book! MySpace Kompem tak menyesal! MySpace 

6 otobots membebel:

Pojiekyra said...

wahhh nk jugak~~~~

bumbleB said...

hehe ajak kawan ramai², takdela mahal sgt nnt =D

Fuhrer said...

Redang memang satu tempat yg best..Fuhrer kalo pegi sane tringt nak mancing je sbb Fuhrer minat mancing...hehehe.. thanks sbb lawat blog saya...

bumbleB said...

wahh bestnye mancing.. suke jgk tp tak pnah berkesempatan lg..

Tauke Budu said...

dop aci...nak gi jugak

bumbleB said...

nati kito wk class trip g pulau plk.. bestnyo!!