May 1, 2012

Quick update!

Pheww lamanya tak update blog. Kemalasan yg amat.

Sekarang 'bertugas' di Farmasi Pesakit Luar (OPD) yg tersangatlah busy, hari² macam nak pengsan. But it's fun selagi takde manusia merosakkan mood. Contohnya, orang yg suruh kita buat keje dia then nak marah² bila kita lambat sikit. Heloooo you are paid to do that & I'm just helping. Tak payah nak poyo sangatlah kan~ T_T

Untuk menghilangkan kepenatan & tekanan jiwa yg dialami, last weekend kami ke City Square. Tengok The Avengers yg tersangatlah awesome! Oh I love Tony Stark a.k.a Ironman.. Tak payah review lah sebab ramai yg dah tengok pun & so far takde lagi yg cakap tak best. Masa nak beli tiket pun mak aiii panjangnya barisan nasional. Nasib baik ada banyak slot.

Sebelum layan muvi yg ohsem tu kami melahap di Seoul Garden. Memanglah sodap kan tapi sayang sebab rush sikit, tu pun masuk panggung lewat 15 minit. Dua kali keluar masuk sebab ada orang ambik seat kami. Pfft...

The next day pulak keluar pegi Plaza Angsana. Itu boleh dikatakan satu kemestian setiap minggu. Pegi lunch & bernasib baik ada blood donation! Nasiblah baru lepas makan & orang yg jaga pun tak tengok masa timbang berat. So lepaslah.. Hihi I like~ Lepas donate blood to rasa ngantok yg amat (taktaula ada kaitan ke tak ;p) tapi sempat lagi layan karaoke. Then balik, solat terus 'pengsan' kat ruang tamu depan TV. =.=

Look at the crowd. Ramai lagi belah sana. Phew~
Ready to ngap!
Self-made ABC aiskrim ;p
Yay sukses!

8 otobots membebel:

ieda maris said...

haha. x bole nak ingat laki sebelah wani. pucat kemain.
tabik dekat sorang pak cik nie. nak derma jugak tp fail berat badan *kagum dengan keberanian die*

ROJAK said...

wahhh tengok wayang tak ajak pun..haha

Wani Sakri said...

@ieda maris haha semangat waja tu yg penting

Wani Sakri said...

@ROJAK next movie jom! ;p

QA's ~ mamapapa said...

macam ada iras je wajah2 u ollss ni..jmput follow kmbali :)

NadNod said...

teringat dulu masa kat kolej ada sampai pengsan pengsan derma darah :)

Wani Sakri said...

@QA's ~ mamapapa pegi mane2 pn org ckp adik bradik =P

Wani Sakri said...

@NadNod hwaa scarynye gmbr awak.. pengsan sbb kehilangan darah @ mslh kesihatan takpe, yg pengsan sbb takut tu yg pelik.. bkn sakit pn.. hihi