Sep 30, 2011

Bye Melaka penuh sejarah~



Woot woot salam kepada pembaca kalau ada. Hehe BB baru abes exam OYEAAHH I feel good~ Walaupun soalan semua susah tahap apa ntah (pdhal study tak cukup) + kesihatan yg tak menentu tapi alhamdulillah semua dah lepas, tawakal jelah dgn apa yg bakal dapat nanti. Next sem dah start praktikal kat JB selama setahun, nebesnya... Hopefully semua berjalan lancar, I'll be missing Melaka. *sobsob*


Ok masa utk enjoy!! Layan gamess yg pelbagai then kua jenjalan, lepak dulu 2-3 hari sebelum balik kampung. Nanti mungkin tak datang Melaka lagi dah. *sobsob* Melaka best serius tak tipu. Happening & banyak tempat utk dikunjungi. I love Melaka! Kalau semua YB macam Dato' Ali Rustam kan best. ;)


Ok dah papai~


P/S: Once again kpd yg sudi follow thanx a bunch, nanti BB balik kampung BB follow balik setakat termampu oke (ceh macam byk nor je =.=). Anyway thanx again, lapiu ols~! Ok telebih sudah~

2 otobots membebel:

maris said...

whoaa best jugak melaka nih! nati nk try duk melaka lah ;)
ngeh3
BB!! jom bwk saye jln3 pusim melaka lom BB balek! =D

bumbleB said...

@maris haha bwekk jalan sndri ;p