Dec 25, 2011

BFF's outing!

Fuhh syioknye kua jenjalan dengan housemates! Yang paling best ada orang bermurah hati belanja pizza. Yumm~! Memang full gile makan pizza, lasagna, garlic bread, mushroom soup dengan mocha frappe. Puas hati sangat especially mocha frappe tuh, memang lazzat sangat sampai ke sedutan terakhir. Hihih..

Lepas makan apa lagi jalan-jalan pusing-pusing shopping barang keperluan. Rasa seronok sangat sebab semua nampak enjoy, takde yang buat muka & muncung macam itik kuwek kuwek. Ngeh ngeh.. Understand & respect each other, that's the most important thing! Love you ols. May our friendship last forever. Aamiiin...

Ok now it's time for piccas! Let's scroll down bebeh~

*Ignore the eye bags! Tido around 4 a.m & bangun 6.30 a.m, what else do you expect? Erghh...

Pretty girls everywhere
Happy faces
Aumm~
Oh the mocca frappes!
OMG!
Whose eyes are bigger? *lol*

6 otobots membebel:

Cik Yuyu said...

pehhhh..besttttnyeeee. banje2.. :D
first taim dtg cni.. ^^

Wani Sakri said...

@Cik Yuyu hihih kite pn orang blanje, cik yuyu lah dtg cni blanje kite =D

maris said...

y depan skali paling besau matanye..
eh3 y kat belakang pon besau jugak :)

Wani Sakri said...

@maris hahah paling besau dh tuh

SyamimiNazifa said...

bestkan keluar dengan kawan ;)

Firdaus said...

kak wanie, nanti kita plan la ramai2 pegi singapore pula~ hehe