Dec 20, 2011

Yeayay yuhuuu~!!

YeahooOoOOoooO alhamdulillah akhirnya hidup sedikit ceria dgn adanya internet kt rumah. Try P1 pulak sebab tak payah pasang tepon & senang dibawa kemana jua. Just plug & play. Hee iklan tak berbayar jap. ;p

Baru sebulan duk JB tp rasa macam sedekad dah. Sape punya idea la buat praktikal setahun ni. Isk... Sape cakap praktikal tu best sila jangan baca entry ni. Hee... Serius stressed wey praktikal! Ada orang cakap, "Alaa tu baru praktikal, nanti keje lg teruk". Hmm well I don't think so sebab bila dah keje kita rasa lebih bertanggung jawab untuk buat keje kita PLUS we are PAID!! $_$

Ditambah pulak dengan sikap tak profesional kebanyakan staf, memang takde apa yg menyeronokkan. Nak pegi 'keje' pun takde semangat apa lagi nak belajar. Yela, tanya pun jawab nak taknak, silap haribulan kena marah lagi. Yg menyampahnya tu, pegawai ok je, pembantu yg over. Hmm manusia....manusia......

Apapun akan ku terus menghitung hari dengan sabar sehingga Oktober 2012, then kembali jadi student yeayy!! And hopefully I'll be a pharmacist so I don't have to feel the way I do now. Semoga dipermudahkan, aamiiiin....

2 otobots membebel:

Firdaus said...

huhu, nasib la kak wani.. nasib kiteorang kat sini ok2 jugak staff dia.. p1 laju tak??? p1 ni mcm streamyx ke, semua budak umah leh dpt internet atau sorang2 je?

Wani Sakri said...

@Firdaus so far laju la.. sume bole dpt asalkan ada key ;D