Dec 31, 2011

Balik kampung!!

Yeayy dah beli tiket! After keje tukar baju, solat etc then terus amek bas ke Larkin. Hantar kawan naik bas balik kampung & beli tiket balik kampung raya cina nanti. Fuh seb baik tak terlambat, last kot tiket. Seat depaaan sekali, seb baik tak dok sebelah driver je. Huu sabor jelah tapi lebih baik dari belakang sekali kan? Kalau belakang sekali hampir pasti akan muntah. =.=

Plan asal nak cari tudung keje tapi disebabkan very poor service kat food court stesen bas Larkin tuh, kedai sume dah tutup. Tak sempat beli tudung. Hwaaa... Lain kali kalau nak makan kat food court tuh pegi order then pegi shopping baru datang balik untuk makan. T_T

Inilah food court itu

5 otobots membebel:

maris said...

naseb baek food court tuh service die lambat. lau dop, ore jeles doh wani beli tudung comel3 ore dop g.. ngeeheee :)

Wani Sakri said...

@maris heheh tu la, nati g shopping skali deh =D

cik mun said...

mun xbeli lagi tket raye cine ni..huhuhu

Wani Sakri said...

@cik mun cepat beli mun, nanti abess =D

cik mun said...

hehehehe..mun xtahu lagi nak balek ke x..baru je lepas balik rumah ni..