Jan 1, 2012

Good job twenty-twelve!

Hwaaa 2011 dah meninggalkan kita. Papepun syukur masih bernyawa hingga ke saat ini. Alhamdulillah.. And syukur jugak 2012 has made a good start. Could it mean something? I hope so & won't stop praying. *wink*

Semalam pegi JJ dengan girlfriends, memang niat nak cari handbag. Masuk je JJ terus nampak 1 handbag yg menawan hati. Design simple je but I love it. Tapi bila tengok harga, "Mak aihhh... RM589??" Berpinar jap mata. @_@ Ada sale la 70% tapi still, as a student rasa tak berbaloi je nak spend almost RM200 for a handbag. Lastly balik tangan kosong je. *sobs*

Having steamboat @ Johny's
Ok saya senyum pelik, untuk mengelakkan nampak bulat =.=
Control cun pdhal tak cun pon
Zzzz...
Balik rumah dalam pukul 6 lebih. Dipendekkan cite tiba² Mr Chipmunk & 2 org kawan dah ada depan rumah. What? Walaupun sebelum tu ada a few things yg menimbulkan curiga & syak wasangka tapi tak sangka la betol sebab dah malam kan, sebelum ni kalau datang dia datang dalam tengahari camtu. Haihh suka betol buat orang kelam kabut. ;p 

Apa lagi bersiap ekspresss, then keluar makan kat Stulang. Pastu kunun nak pegi lepak kat Danga Bay tapi mak aii ramai gile orang, tak laraaat.. Ktorg tak pernah pun merancang atau teringin nak sambut new year, just kebetulan diorang datang pada malam new year. Aku pun tak paham kenapa orang beria sambut new year. Tak kesahlah kan, masing² punya hal. Heheh.. Then tukar plan nak pegi uptown, dah sampai baru berangan nak shopping tudung. Pheww kuciwa, ramai gile jugak manusia. Pastu nak lepak kat tepi laut je, pon full! Hadoii last² balik rumah tido je. Huu...

Keesokan hari i.e hari ni baru keluar lagi. Eh eh same pulak warna baju dengan Mr Chipmunk, hijau! Dah banyak kali kot camtu. Hihih I like~ *gedik* Pegi breakfast then pegi JJ again. Hihih.. Layan movie The Darkest Hour yg membosankan & shopping. Masa tengok movie tu ada something that I'll always keep in mind. What he said meant a lot to me. =)

Another best part of the first day of 2012 was, I GOT THE HANDBAG!! Cess poyo je, macam la handbag beriban. Ah suka hati lah. Aku bukan peminat handbag & tak pernah beli handbag mahal. Paling mahal pun Roxy kot, tu pun masa kat Australia so kurang mahal sket la kot dari kat sini. Hee.. Ala lagipun umur pun dah meningkat so teringin jugakla nak bergaya macam wanita berkerjaya kan walaupun student lagi. Pfft... Brand? Aku tak kesah pun pasal brand. Handbag tu brand Hilly. Aku pun tak pernah dengar. Kahkah lantaklah yg penting aku suka & lagi pulak orang belikan. Lalala bukan aku paksa oke~ ;p
Inilah dia Cik Hilly!
Simple je tapi saya suka~

Ok lastly HAPPY NEW YEAR everyone! Azam tahun ni? Nak kawen. Aamiiiin.. =D

O God, I know You are listening all the time & You know how thankful I am to have him in my life. He's the greatest gift I've ever had, please please please protect & take good care of him. Never let him down & bless him with all the good things.

"We are not giving up." 

12 otobots membebel:

AIRA said...

comel ler kakak2 semua especially yg pakai pink scarf:)

Wani Sakri said...

@AIRA thanx dik.. alaa bukan yg pakai tudung black+purple ke? ;p

Grosir Sepatu Futsal said...

Happy new year, god jobs....nice day...salam kenal n kunjungan dari blogger surabaya. http://www.angsport.blogspot.com

Grosir Sepatu Futsal said...

Bagus bener blognya, design yang cantik....salam kenal.

Syaifuddin said...

singgah dan follow sini..cool blog

Firdaus® said...

nice hand bag =)

Wani Sakri said...

@Firdaus® thanx ;)

m a r i s s a said...

hi,

selamat ye dik.. dah lame bace blog adik ni, tp silent reader je...
tp skrg ni i need more followers.. jom la singgah n follow blog saye!!! tq

http://diyanamarissa.blogspot.com

Wani Sakri said...

@m a r i s s a thanx, dh follow =)

crunchycookies said...

Slm..
wlupun agak terlambat ckit,selamat tahun baru!! hehe..

Wani Sakri said...

hee thanx, same to u ;)

Grosir Sepatu Murah said...

Kakak'nya cantik2 sekali.. ^_^

Grosir Sepatu Murah