Jan 14, 2012

Surprise & photoshoot @ FM Clique

Fuhh dah lama nak update tapi tak terupdate disebabkan kemalasan terlampau walaupun hari² rasa ada something untuk diconteng sebagai kenangan. 


Oklah papepun nak cite jugak al kisah last weekend i.e on the 7th & 8th of January. If I'm not mistaken Jumaat malam Mr Chipmunk bagitau geng KudaLauts (geng diorg & couple masing²) nak buat photoshoot kat Shah Alam. Adoii seriously I don't like last minute plan so I told him I couldn't make it. Masa tu memang rasa taknak pegi tapi after that & the next day (Saturday) pikir² balik rasa bersalah pulak mengecewakan orang tersayang. Aww~


Dipendekkan cite I decided to go there with the help of our friends. Last minit gile, memang agak kelam kabut & nebes sebab 1st time naik bas dari JB ke KL, sorang² pulak tuh tapi redah jelah. Alhamdulillah selamat. Malam tu dalam pukul 11 malam sampai Kajang & the friends asked me to wait at Mc D while they went to pick him up & surprise!! Hee last week dia yg buat surprise datang ke JB (dalam entry ini), bak kata membe dia "taknak hutang lama²". ;p

Tapi deep inside my heart ada rasa bersalah gak sebab dah menyusahkan diorang & almost ruined their plan. Masa tu rasa nyesal lak buat camtu. Zzzz tapi apa nak buat, benda dah jadi. I wasn't interested at all dengan photoshoot tu, dalam kepala just to make him happy & I really hope I did.

Ok now cite pasal photoshoot tu. Photoshoot tu dibuat di FM Clique kat Shah Alam. Hmm it's a new experience to me sebab sebelum ni memang tak pernah pun bergambar kat studio kecuali ambik gambar passport. =.= The studio is very simple, whether it's new ke memang semua studio camtu I'm not sure lah sebab berselerak & kosong & takde aircond. Panas yg amat. Why am I not interested or excited? Sebab semua yg terlibat tu sebenarnya membe Mr Chipmunk so I don't really know them yet, yelah jumpa pun setahun sekali (kot). Nak pose pun segan. Kalau dgn membe sendiri musti best gile bergaya. Hikhik.. Nak letak gambar pun takde sebab tak bawak perkakasan untuk transfer. Will update later, kalau teringatlah. =D

Melalut lak. After photoshoot tu ramai² lunch kat Restoran Killiney. Ktorg pilih port kat luar lagi best, dengan angin sepoi² bahasa. Heheh memang cuaca masa tu mendamaikan jiwa.
Gambar curi dari blog ini
Ini bukan gambar curi
After lunch terus ke bus station & dapatkan tiket. Sebelum berangkat we had a heart-to-heart talk. Cehh.. Even though it hurts a bit but it's important for the future. ;D

Sampai rumah, mandi, solat & terus tido. Kepenatan & kemengantokan yg amat. Iron uniform pun tak sempat. Zzzzz............

4 otobots membebel:

|ardani| said...

comel..heehehe..bw :)

Wani Sakri said...

@|ardani| tenkius =D

Khairul Azmi said...

jeng3...tak thu..ada org nak kawin dah

Wani Sakri said...

@Khairul Azmi haha nk tu mmg la nk =P