Oct 15, 2011

RESULT?!! Oh tidak~!


Aduyaiii dahla mood dah tak berapa ok, ditambah pulak dengan khabar berita bahawasanya result final exam akan keluar 4 November ni. 6hb raya, kakak 1 family dari Senawang akan balik. Nampak gayanya pas raya la baru cek result. Hopefully everything will be fine, just like the previous exams or even better (oh that sounds impossible). T_T
Tetibe terusha FB UiTM Puncak Alam lalu teruja untuk ke sana. Cantik, yelah baru kan walaupun khabarnya tak banyak kemudahan around that area, I'm not sure though. Bilik hostel pun not bad + ada kabel internet & menurut admin, internet lajuuuu. Tapii... Mungkinkah diriku akan berada di hostel itu atau di rumah bersama suami? Ehemm... *gatal* Papepun hopefully perancangan Allah sama dengan perancanganku & semoga semua berjalan lancar, insyaAllah. Ya Allah, Kau permudahkanlah laluanku. Aamiiiin...

2 otobots membebel:

Anonymous said...

hopefully result okey..xda khabar berita dr puan morita ke??

bumbleB said...

@Anonymous umm takde pon.. yan cakap pn morita still tgh cari rumah, rumah sume mahal =(