Oct 29, 2011

Rindu saat itu...


Malam tadi sume mimpi best². Antaranya mimpi kembali ke Tasmania, Australia. Tak tergambar perasaan tu, rasa seronokkk sangat. Rindu sangat Tassie, sebuah pulau yang cantik, bersih, tenang & best lah. Hari tu ada masuk dalam paper tentang kebersihan udara di Tasmania. Memang sangat tepat, udara kat sana memang sangat fresh selain keindahan pemandangan yang dikelilingi oleh lautan biru yang cantik.

I remember one day I took the wrong bus tapi sebab kebanyakan bas akan stop kat city in the end so it doesn't really matter tapi mula² tu cuak jugaklah, dahla sorang². Tapi ketakutan tu hilang & rasa seronok lak tersalah naik bas sebab sepanjang perjalanan nampak laut je, pemandangan yang sangat cantik. Rasa tak puas pulak. Hihih..

I really wish to be there again someday but not for a long period. For honeymoon perhaps? Pfft berangan.http://matcuoi.com

Ok now let's enjoy the great view of Tasmania!


Hopefully malam ni dapat mimpi best lagi & may all the sweet dreams come true someday!

*Bila tengok balik gambar² lama, sebak lak rasa especially bila tengok gambar masa awal² pijak bumi Tassie dulu. The sweetest memory ever.

9 otobots membebel:

ShuN Ju said...

wow..... ^^

zaty said...

best nohh..tmpat2 tuhh..
awesome !

BB said...

@zaty mmg best & awesome! :D

sue perbs.. said...

cantek nye

BB said...

@sue perbs.. pegi la honeymoon kt sane, kompem x nyesal :D

Najwa Fatin said...

superb !

BB said...

byk lg tempat cantik kt sana, a must-go place =D

Apex said...

bestnyer~!! ^___^V

Myez.. said...

bestnyer... tgok jer pn da rasa nyaman..