Jul 28, 2011

Puasa Belum, Tiket Raya Dah!



Salam & g'day! Ramadhan semakin menghampiri tp belum pn tiba tp semua org dh kelam kabut cari tiket balik kampung, termasuklah BB & the geng. Hihih... Bukan apa, cuak gak bila org kt KL & Seremban cakap tiket kt sana dh banyak yg sold out. Kang lambat tak pasal² tak dapat balik raya, meraung la kat sini sorg². 

Alhamdulillah dgn jasa baik seorang rakan tiket itu berjaya kami miliki. Tak saba nk balik! Bestnye berbuka kt rumah! Air at least 2 jenis, kuih muih bermacam jenis, lauk pauk yg menggugat iman. Pastu baju raya + shawl yg cun melecun. Wee~ http://matcuoi.com

Papepun yg paling penting BB mengharapkan Ramadhan kali ni lebih baik dr yg sebelum²nya, insyaAllah. Selamat menyiapkan diri fizikal, mental & rohani utk menyambut Ramadhan yg mulia! http://matcuoi.com  




Peberet di bulan puasa (all made in Kelantan, negeri lain rasanya tak sama http://matcuoi.com)


Air: Taufufa (pati soya)
Kuih: Popia, murtabak kuah bawang
Nasi/Lauk: Nasi kerabu ayam/daging bakar (homemade http://matcuoi.com ), ayam/ikan percik

2 otobots membebel:

amir aizat said...

mmg kena beli ticket awal2 pon,huhu. same je feveret2 tu,hehe

bumbleB said...

eh same ke? hee bestnyee... tak saba nk blk T_T