Jul 22, 2011

Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya...


Jejeng! Join segmen lak. Sementara ada masa free ni kan. Nanti dh abes cuti tak bole dh nk macam², exam pn dh makin dekat. 


Segmen ni simple dimple je.

1. Ambik header kt atas & dan link kan ke entry segmen tu
2. Buat 1 entry dgn tajuk Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya...
3. Dalam entri tu tulislah apa² so nanti bila org terjah ada la benda yg nk dikomen
4. Tinggalkan link entry korg kat ruangan komen entry segmen tu
5. Tarikh tutup tengah malam hari Ahad

Lulu Caldina akan buat 48 jam entry melekat utk semua yg join. Jadi apa lg mari kita meriahkan hujung minggu dgn segmen ni! Wee~

Esok dh nk balik hostel *sobsob*
(selingan semata, tiada kaitan dgn segmen di atas)

10 otobots membebel:

Kancil 8349 said...

salam, Kancil 8349 datang untuk menerjah...kalau sudi datanglah terjah ke blog Kancil8349

bumbleB said...

thanx Kancil8349 ;)

c genk bah ne said...

Genk menerjah sini
Meramaikan follower anda lagi hehehe
Salam perkenalan dari genk

http://genkcorner.blogspot.com/2011/07/senarai-peserta-segmen-lulu-caldina.html

bumbleB said...

hihi thanx genk

Famili Ceria said...

terjah sini dari segmen Lulu Caldina..

Mai la lawat blog saya:
http://depalma-sp.blogspot.com/2011/07/segmen-lulu-caldina-terjah-blog-saya.html

hira said...

singgah sini dari segmen lulu. hehe. salam perkenalan :)

bumbleB said...

thanx famili ceria & hira ;) salam perkenalan

LUNA LANUN said...

baru hari ni berkesempatan untuk blog joging dan follow para peserta Segmen | Lulu Caldina terjah blog saya....

LATEST ENTRIES
1. Viva Voce - Finally I've Got My Master Degree in Chemical Engineering

asiah_Li said...

terbang dri segmen lulu caldina...hehehe...mari singgah menyinggah...

bumbleB said...

thanx luna & asiah ;D