Aug 11, 2011

30 Hari Mencari Cinta #11 | Stress!

Sahur Nasi putih + Daging kicap pedas + Milo panas
Berbuka Kuih akok + Cempedak goreng + Nasi putih + Ikan pari bakar + Sayur goreng + Air tebu


Huwaaa rasa nak nanges je minggu ni. Bahana tangguh kerja. Tensi tensi tensi! Dengan quiz, test, assignment, presentation. Ni baru je siap buat slideshow utk presentation esok. Sebelum tu baru siap buat assignment utk submit esok. Tangguh kerja lagi. http://matcuoi.com Tiap kali ada assignment mesti akan melalui situasi cmni. Tak suka tak suka tp tetap jgk nk buat keje last minit. Disebabkan stress, lepas solat dlm pkul 10.30pm perut dh mintak makanan lg. http://matcuoi.com  


Hopefully esok semuanya berjalan lancar. Aamiiin.... 

By the way alhamdulillah hari ni berbuka kenyaaaang sgt (mcmla sebelum ni tak kenyang) walaupun serba sederhana. Tadi pegi bazar beli ikan pari bakar RM8 sekeping, pehhh mmg sedaaaap. Kepedasannya sgt mengujakan. http://matcuoi.com Hehe.. Air tebu pun sodaaap, terasa keasliannya. Peniaga tu cakap itu patinya, balik tambah ais je. Hehe tp betol la kot sbb air tebu tu tak macam kebanyakan air tebu lain yg kebanyakannya dh terlebih air kosong (air paip ke air masak ke wallahu'alam).

Ok fizikal & mental sudah kepenatan yg amat, bedtime! O'yeah!

Bismikallahumma ahya wa amuut....
http://matcuoi.com

5 otobots membebel:

alyea said...

xpe..t pktikal xde azab sume tu..tp akn mrasakn azab yg lgi hebat..azab berpaktikal..rasakannn t..hehe..nunite..=)

miZz_nizZ said...

jgn tension..plan2 wt..siap jugak nnt tu=) chill2

RienAzzim said...

hee....advice yg bernas....jgn lah tgguh kan keje2 lg....manage ur time well ya.... =)

amir aizat said...

no stress2 yer.sabor.semua tu nikmat bukak puase kan,alhamdulillah

Radsmil Nasir said...

tak pala.. besala tu... rads pn mengalaminya jga.. cma dapat rehatla tuk 4 blan nie.. nnt bln 9 .. hu3.. saimen pn akan belambak cam bb pny... neway,, itula best nya jadi seorang student..^^