Aug 18, 2011

30 Hari Mencari Cinta #17 | Aiyokk!!

Sahur Nasi putih + Ikan pari bakar + Milo panas
Berbuka Nasi putih + Ayam masak kicap + Sayur goreng berkuah + Sirap bandung


Psstt hari ni ktorg buat jahat, semua kena panggil ngan lecturer ktorg merangkap Ketua Program. Sebenarnya tak berniat pun. Tadi sepatutnya ada monthly assembly dgn semua staff termasuk CEO tapi kebanyakan ktorg tido lewat malam tadi so lepas sahur terbongkang (betol ke perkataan nih?) lah semua. BB dh bangun, dh siap iron baju, tudung, seluar sume dah. Kejut member, dia tido balik. Pegi tgk budak rumah depan, semua tengah lena dibuai mimpi langsung tak sedar orang datang. Hukhuk BB pun balik la rumah buat keje. 


Nak dijadikan cerita, rumah ktorg menang lak Pertandingan Kebersihan Rumah. That means rumah ktorg rumah terbersih lah. http://matcuoi.com Sgt kantoi la di situ kn sbb takde wakil yg keluar. Lecturer sume pandang ketua kelas, senyum jela dia. Mengikut apa yg dia cite la. BB sbenanye lupa ada member lg sorg, dia tak duk hostel. Kalau BB ingat, mesti BB pegi dh assembly tu. Kesian dia pegi sorang sbb dia taktau ktorg sume tak pegi. So dia la yg terpaksa mewakilkan diri. Dapat voucher Jusco + piala pusingan. Kehkehkeh... Tapi voucher tu RM20 je, ktorg 3 org so ktorg bagi jela kt member yg tolong ambikkan tu.






Tak habis lagi, ktorg dapat arahan utk jumpa Ketua Program. Cuak gakla tapi lecturer ktorg tu sgt baik so takla takot sgt pn, kekadang dlm kelas suka dengar dia membebel. Macam mak membebel kt anak gitu. http://matcuoi.com So pegi la jumpa & sepatutnya kena saman tapi alhamdulillah dapat last warning je. Tu pn lecturer tu cakap je, takde surat apa pun. Hihih selamat duit shopping ktorg. http://matcuoi.com 


Ok tu jelah. Malam ada kelas sampai pkol 11. Balik layan muvi jap, cite Hello Ghost. Penah tengok tak? Memula cam bosan pastu best gakla, kelakar. Yg paling best part dekat nak habis. Bergenang air di kolam mataku. http://matcuoi.com Ok panjang lebar lak entry nih. Daa dee doo~ http://matcuoi.com



6 otobots membebel:

BM said...

seyes best citer tu...
tak sangka plak semua tu famili dia..
sedih jugak...

Radsmil Nasir said...

waaaa,, mnng tahniah ekk..xD..

bumbleB said...

@BM tu la seb baek tgk smpai abes, ingt nk stop dh awal2 tu.. huu

bumbleB said...

@Radsmil Nasir hihihi tq~

amir aizat said...

fuyyooh rumah terbersih laar,hehe

bumbleB said...

@amir aizat ngeh2 ;p