Aug 14, 2011

30 Hari Mencari Cinta #13 | Muvi & Shopping Spree!



Sahur Nasi putih + Sotong masak merah + Milo panas
Berbuka Nasi goreng apa ntah pnjg sgt namanya + Jus tembikai yum!


Oh dh 13 hari rupanya puasa ek. Alhamdulillah... Semalam best sgt, ktorg keluar tgk muvi cite monyet. Eh chimpanzee.. Rise of The Planet of The Apes! Okla cite dia, cuma climax lmbt sgt. Heheh.. Yg penting hero, James Franco sgtlah comel & hensem. http://matcuoi.com  


Sebelum tgk muvi, shopping dulu. Pas tgk muvi berbuka then solat then shopping lagi. Tapi sgt kuciwa sbb tak dapat beli kasut idaman. Takde size. http://matcuoi.com  Lama gila kot kt kedai tuh, dhla kedai dh nk tutup. Lepas satu, satu try tp takde satu pn yg kene size. Lastly dh serba salah sbb nyusahkan org tu, ingat nk beli je tp org tu cm paham je dilema dalam hatiku. Dia cakap jgn paksa diri, kalau beli menyeksa diri buat apa. Hmm btol gk, skrg ni pn dh byk kasut/slipper/sandal yg beli tp tak pakai. http://matcuoi.com


Tak saba tunggu waktu sesuai utk ke shopping complex lain lak, maybe next weekend. Hopefully kali ni dapatlah satu at least. Aamiiin...



2 otobots membebel:

amir aizat said...

amboi gmbr b4 klua date eh,hehe

bumbleB said...

@amir aizat ha'ah date ngn james franco =D